Share
Mijn top 10 lievelingsdingen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Lieve ,

Ik hoop dat het goed met je gaat? 

Hier een berichtje van jouw favoriete penvriendin/vakantieganger. ;)

Dit wordt mijn laatste letter, althans voor een paar weken, terwijl ik geniet van de zomervakantie met mijn gezin.

Een van de mooiste dingen van het schrijven van deze brieven is de mogelijkheid om de leukste vondsten die ik tegenkom met je te delen. Dus voordat we onze zomerstop ingaan, heb ik een lijst met een aantal van mijn (recente) favorieten voor je samengesteld.

Als dit je allereerste letter is (welkom!) of als je sommige van mijn eerdere brieven hebt gemist, dan heb ik ook een klein overzicht van alle letters tot nu toe voor je gemaakt, zodat je ze gemakkelijk kunt inhalen, als je daar behoefte aan hebt natuurlijk. 


Tot slot, ik blijf mijn Pinterest obsessie/verslaving uitleven tijdens onze reizen, dus voel je vrij om me daar te volgen als je wilt zien waar mijn oog op valt - zie de link hieronder. 


Ok, ik moet gaan! Ik wens je een hele fijne zomer en ik kijk ernaar uit om, uitgerust en opgeladen, je snel weer te schrijven!


Liefs,
Lucy xoxo

Here are a few of my (latest) favourite things....

1. 'Tina' de documentaire op Netflix. Emotioneel, inspirerend en prachtig. Wat een vrouw! 2. ‘Unzipped’ Ik kijk er zo naar uit om deze unieke tentoonstelling over The Rolling Stones in het Groninger Museum te bezoeken met mijn kinderen. Ik zie het als een essentieel onderdeel van hun muzikale en culturele opvoeding. :) 3. Melody Gardot's Sunset in the Blue is een perfecte album voor een lange en zwoele zomeravond.

4. Voor mij is elke tattoo een verhaaltje dat ik voor altijd dicht bij me wil houden. Mijn favoriete tattoo-artiesten zijn: Joey de Boer - Amsterdam en Tai Iglesia- Ibiza.
5. Dit is mijn geheime wapen om mijn haar kleur fris en koel te houden. Zilvershampoos zijn te agressief voor mijn hoofdhuid, dus ik gebruik liever om de twee/drie weken een beetje van dit masker van Christophe Robin. Hoe langer je het laat zitten, hoe effectiever het resultaat. 6. Ik ben dol op alles van Maison M. Van hun prachtige vintage vondsten tot eigen ontwerpen... you can thank me later. TIP: schrijf je in voor hun nieuwsbrief om als eerste te weten wanneer er producten online zijn, want alles is snel uitverkocht!

7. Op dit moment lees ik Hermit’ - indrukwekkend en prachtig. 8. Ik hou van Alexis Smart Flower Remedies. Ik gebruik ze voor mezelf en van tijd tot tijd voor de kinderen. Ik heb een webshop in Europa gevonden waar je kunt bestellen zonder allemaal extra invoerkosten. 9. Ik moest deze yin yang sojawas (non toxic) kaars van Paddywax kopen. 10. Onlangs sprak ik met ondernemer, auteur en all-round inspirerende vrouw Nina Pierson  voor haar nieuwe podcastserie Vrouw'en. Ze heeft met een hele lijst interessante vrouwen gesproken, dus het is er zeker een om te volgen! Je kunt mijn gesprek met Nina luisteren hier. p.s. Mijn excuses voor mijn ietwat ‘rusty’ Nederlands. 

Het is goed voor je om te weten dat geen van de tips die ik deel in mijn letters betaald zijn. 
Als dat op enig moment in de toekomst verandert, laat ik je dat natuurlijk weten. 

P.S.
Vond je deze Letter from Lucy (of eigenlijk postcard dit keer) leuk? Voel je dan vrij om hem door te sturen naar een vriend(in) waarvan je denkt dat die er ook van zou kunnen genieten. Zij kunnen zich hier ook aanmelden om deel uit te maken van onze little gang.

Bedankt voor het lezen en delen.

Ik neem een pauze van het schrijven van mijn letters, maar mijn Pinterest obsessie/verslaving zal de hele zomer doorgaan! Volg me hier

ONTDEK ALLE 'LETTERS FROM LUCY'
Als je er later bij bent gekomen, het niet in je spam kon vinden of nog geen tijd had om het te lezen, hier een link naar al mijn brieven.

MY ARCHIVE OF LOVE LETTERS


COPYRIGHT 2023 Practically Perfect B.V.


Email Marketing by ActiveCampaign