Share
MERRY CHRISTMAS!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Lieve ,

Bedankt dat je mijn letter (weer) hebt geopend en de tijd hebt genomen om hem te lezen. Ik waardeer het echt. Zeker omdat ik weet hoe druk je het waarschijnlijk hebt in deze tijd van het jaar.


Ik ben ook druk geweest. Zoals velen van jullie hebben ook wij griep gehad. Daarnaast heeft onze jongste zoon last van astma en is een beetje een vaste gast in het ziekenhuis geworden. Gelukkig gaat het nu wat beter met hem.


Dinand was in Nederland om een lied voor Save The Children op te nemen. Een prachtig nummer genaamd 'War Ends Today. Ook ik was in Nederland. Voor een vredesdemonstratie, en ook voor de lancering van een campagnefilm waar ik aan heb gewerkt om het taboe rondom seksueel misbruik van kinderen te helpen doorbreken. De lancering was een groot succes! En dat is belangrijk, omdat eigenlijk iedereen de omvang van dit vreselijke probleem in zou moeten zien. Bedankt als je hebt geholpen om de campagnefilm te delen. Als je hem nog niet hebt gezien, kun je hem hier bekijken. Het is belangrijk dat ik een triggerwaarschuwing geef: seksueel misbruik wordt besproken. 


En dan hebben we natuurlijk nog alle normale eindejaarsactiviteiten en -voorbereidingen - op het werk, op school en thuis. Daarnaast zijn velen van ons ook erg bezorgd en verdrietig over wat er in de wereld gebeurt. Het is allemaal best veel.


Met dit alles in gedachten hoop ik dat je het niet erg vindt dat ik deze keer een postcard voor je heb gemaakt in plaats van een langere brief. Ik heb hem gevuld met een heleboel inspiratietips die ik de afgelopen weken heb opgespaard. Dingen om te bekijken, te maken (mijn fluffy naanbroden!), cadeau te doen, te drinken, te lezen en te bezoeken. Ik hoop dat je het mooi vindt.  


Het voelt vreemd om te zeggen, maar ik schrijf je pas weer na Kerstmis. 

Jeetje, wat vliegen de weken voorbij! 😅

Letter No. 22 landt op 31 december in je inbox en is de speciale lezerseditie! Als je een favoriete tip van 2023 hebt die je met me wilt delen, dan heb je nog tijd om hem op te sturen: lucy@lucywoesthoff.com  

De inzenders van de tips die ik gebruik, krijgen allemaal een cadeautje van mij. 

Zie SHARE voor meer informatie hierover.


Rest mij alleen nog te zeggen dat ik jullie allemaal een heel, heel fijne kerst wens, 

peace on earth and good will to all men… AND women! 😌

Als deze tijd van het jaar moeilijk voor je is, of wanneer dat dit jaar voor het eerst moeilijk zal zijn, dan stuur ik je een extra dikke knuffel en veel liefs. Ik denk aan je.  


Merry Christmas my dear friends. 

I love you!

Lucy

Xx

Beeld: Dennis Swiatkowski

Hier een postcard vol inspiratietips from me to you...💌

1. Peace Now Gratis posters voor vrede. Gemaakt door kunstenaars. Geen winst, alleen vrede. Je kunt ‘m bestellen of downloaden. 2. American Symphony (Netflix) Dit is zo'n juweeltje dat je spontaan op Netflix probeert, niet wetende wat je kunt verwachten. En het blijkt super inspirerend en mooi te zijn. Een cadeautje! 3. My Faraway One Dit boek staat op mijn eigen kerstverlanglijstje. Wat kan ik zeggen, ik ben gewoon gek op letters…😉

DOWNLOAD HET RECEPT

4. Meisje Willem Ik volg graag haar Instagram account en ze biedt ook cursussen aan om je te helpen je eigen PLUK-paradijs te creëren. Een perfect cadeau als je het mij vraagt. 5. Naan Broodjes Vroeger kocht ik altijd kant-en-klare naanbroden om bij curry's of soepen te eten, maar na het maken van deze nooit meer! De hele familie is er dol op, dus ik verdubbel meestal de hoeveelheden om genoeg te hebben. Probeer het eens en laat me weten wat je ervan vindt.

6. Divine Might Met dit boek zet ik mijn obsessie voor alles wat met Griekse mythologie te maken heeft voort. Ik vind het geweldig dat het zich richt op de godinnen. De oorspronkelijke Girl Power 😉 7. Dance Dreams - Hot Chocolate Nutcracker (Netflix) Ik heb deze film samen met mijn eigen kleine danseresje bekeken en we vonden hem allebei fantastisch. Het gaat over de dansschool van de legendarische Debbie Allen (je weet wel, van 'Fame') Een must see als jij of je kinderen van dansen houden. 8. Nan Goldin  Ik heb het nog niet kunnen bezoeken, maar deze expositie van de kunstenaar Nan Goldin staat zeker op mijn lijstje voor het nieuwe jaar. Het loopt tot 24 januari in het Stedelijk Museum in Amsterdam, dus we hebben nog even de tijd. P.s. Een tentoonstelling van mijn favoriet Marina Abramović is er ook vanaf maart. Tickets zijn ook nu te bestellen.

9. The Hormone Shift Ik zag dit boek voorbij komen op het account van Gwyneth Paltrow en gezien het feit dat ik in de perimenopauze kom😎, staat dit boek zeker op mijn verlanglijstje. Balans en thrive zijn woorden die mij aanspreken en ik denk ook jou. 10. Koudgeperst Kokosolie  In de loop der jaren heb ik allerlei gezichtsreinigers geprobeerd - waarvan sommige erg duur waren en veel niet erg effectief. Ik bezocht Frederika van Hagen hier op Ibiza en zij stelde voor dat ik kokosolie zou gebruiken om mijn droge gezicht te reinigen. Ik had nog een pot in de keuken staan die ik soms bij het koken gebruik en ik heb het geprobeerd. Ik was flabbergasted, mijn huid is niet alleen super schoon maar ook babyzacht. Ik masseer een klontje in mijn huid gedurende 30 seconden tot een minuut en verwijder het dan met een warme gezichtshanddoek. 100% natuurlijk, goedkoop en supergoed. Mijn beste beautytip van dit jaar! 11. 0.0 Italian Spritz  Dinand en ik zijn allebei een paar jaar geleden gestopt met drinken en we zijn niet van plan om er weer mee te beginnen. Rond de kerst hebben we geëxperimenteerd met verschillende alcoholvrije vervangers voor een feestelijke cocktail - maar dit is onze favoriet. Meng 2 delen van deze spritz met 3 delen 0,0% bubbels en 1 deel bruiswater voor een alcoholvrije Aperol Spritz! Proost!

Het is goed voor je om te weten dat geen van de tips die ik deel in mijn letters betaald zijn. 
Als dat op enig moment in de toekomst verandert, laat ik je dat natuurlijk weten. 

Misschien plan je wel een stedentrip tijdens de feestdagen of in het nieuwe jaar.

Ik heb het geluk gehad om er de afgelopen maanden van te mogen genieten en daarom wil ik drie heerlijke eetadresjes met je delen.

 12. Le Petit Josselin Dit is de beste (en dan bedoel ik ook echt de BESTE!) crêperie in Parijs. Er staat bijna altijd een rij, dus wees voorbereid, maar het is het wachten waard. Dat beloof ik. 13. Bar Cañete Deze legendarische tapasbar in Barcelona moet je zeker bezoeken. Heerlijk eten, ouderwetse bediening en een bruisende sfeer. Kom niet zonder reservering, grote kans dat ze je dan wegsturen. Mijn tip: als je alleen bent of met één gast, vraag dan om een plek aan de bar.14. Café Libertine Ik ben hier onlangs met mijn zoon Dean geweest en het was perfect en heerlijk. Een beetje Parijs maar dan in Amsterdam, ik bedoel… wat wil je nog meer?

Mijn laatste letter van het jaar wordt al over 2 weken verstuurd, op 31 december. Om het einde van 2023 en de eerste verjaardag van dit project te vieren, leek het me voor een keer leuk om een 'lezerseditie' te maken vol met jullie inspiratietips in plaats van mijn tips. 

Stuur je favorieten ajb naar: lucy@lucywoesthoff.com


Als ik jouw tip in deze speciale letter gebruik, krijg je van mij een klein nieuwjaarscadeautje.

P.S.
Vond je deze Letter from Lucy (of eigenlijk postcard dit keer) leuk? Voel je dan vrij om hem door te sturen naar een vriend(in) waarvan je denkt dat die er ook van zou kunnen genieten. Zij kunnen zich hier ook aanmelden om deel uit te maken van onze little gang.

Bedankt voor het lezen en delen.

ONTDEK ALLE 'LETTERS FROM LUCY'
Als je er later bij bent gekomen, het niet in je spam kon vinden of nog geen tijd had om het te lezen, hier een link naar al mijn brieven.

MY ARCHIVE OF LOVE LETTERS


COPYRIGHT 2023 Practically Perfect B.V.


Email Marketing by ActiveCampaign